Noel, Lumi, Risto ja Chanel

Ajankohtaista

Urokseni Lari on jälleen kollipoika sanan täydessä merkityksessä implantin vaikutuksen päättyessä. Larin luona on käynyt parikin tyttöä ja toinen heistä, Collicatin Hersyvä Hertta saivat 5 suloista vauvaa 16.1.2020. 

Lari on tulossa nyt myös toistamiseen tämän vuoden puolella isäksi. Larin luona kävi kylässä Nummelasta Maplehills Almond Kiss, eli Mandy  ja tälle pariskunnalle odotellaan nyt myös perheenlisäystä. UÄ:n mukaan 3-4 vauvaa olisi tuloillaan.

Mandy ja Lari ovat saaneet perheenlisäystä. 5 ihanaa palleroista syntyi 13.3.20. Pennut syntyivät Maplehills'n kissalaan  ja kasvavat sijoituskodissa Nummelassa

Midnightdolls kissalassa on nyt pikkuisia pentuja

Brita ja Mooses 

Ovat saaneet perheenlisäystä. Britalle syntyi  29.1.2020 alunalkaen 5 pentua, joista kaksi oli enkelipentua. Nyt pentupesässä tuhisee  3 suloista pikkuista, yksi poika ja kaksi tyttöä. Poika todennäköisesti on creme mitted kuvioltaan, tytöt väreiltään sinikilppareita mitted kuviolla. 

Midnightdolls A Little Darling & Dollyblues Waiting On' A Sunny Day, 

kuvassa Mooses ottaa levon kannalta rankan kosiomatkan päätteeksi

Brita  ja kolme pientä palleroista
Brita ja kolme pientä palleroista

Ohessa kuvat Britan ja Mooseksen pennuista tasan 2 vk:n vanhoina

Tässä kuvaryhmässä Britan pennut tasan 3 vk vanhoja, nyt alkavat värit olla jo kohtuu selkeitä. Silmätkin ovat jo auenneet kaikilla ja pentupesässä on hyörinää ja pyörinää. Nyt opetellaan kiinteän ruoan syöntiä ja vessankäyttöä.

Tässä Britan pennut nyt jo 4 viikon vanhoina.  Värit näyttävät olevan juuri ne, jotka aivan ensimmäisten kohdilla veikkailin. Tosin jo aloin epäillä Demin väritystä,olisiko sininen kilppari mitted jopa tabby raidoilla. En ole käynyt pentuja katsomassa livenä, niin en ole varma. Ensi viikolla ilmeisesti käyn heitä jonakin iltana/päivänä tutkailemassa.

Britan pentuset Hämeenkyrössä ovat myös kasvaneet kovasti ja reviiri on pentupesästä laajentunut jo melkein koko taloon. Ruokailut sujuvat jo mallikkaasti, mutta isomummu tykkää huolehtia pienokaisten hygieniasta niin hyvin, etteivät lapsoset meinaa ehtiä opetella omaehtoista sisäsiisteyttä. Vauhdikasta menoa riittää jokaisella. 

Britan ja Mooseksen pennut ovat jo hienosti kasvaneet kokoa ja luonteetkin alkavat vähitellen hahmottua. Donna on perheen rohkelikko, ja yritystä on etsiä uusia paikkoja milloin mistäkin. Dino on villikko, ruoka maistuu ja väliin innostuu hätyyttelemään sisarruksiaankin. Demi on pennuista ehkä rauhallisin ja harkitsevaisin, seuraa kun muut koheltaa ja harkitsee, kannattaako lähteekö kohelluksiin mukaan. Pennuista Donna on varattu. Dino jää kasvatukseen ja Demi toistaiseksi vapaa, mutta seuraan vielä Demin kehittymistä värien suhteen. 

Pentujen rekisterinimet ovat Donna on Md Runnaway Girl Rag g 04, Dino on  Md Sky Full Of Stars, Rag e 04 ja Demi on Md Beautiful Life Rag g 04. 

Britan ja Mooseksen pennut kasvavat Hämeenkyrössä vauhdilla. Ovat omatoimisia ja vilkkaita, Kaikkea mahdollista kokeillaan, mihin vain suinkin ylletään. Nämä pennut myös hyvin sosiaalisia, syliin tulevia. Dino on pennuista raisuin, Donna seuraa perässä ja Demi hieman rauhallisempana katsoo ensin ja tekee sitten päätäksiä sen mukaan, kannattaako kaikkiin rientoihin lähteä mukaan. 

Britan pennut ovat lähteneet omiin uusiin koteihin, onnea ja menestystä heille uusissa kodeissa. Dino jää sijoituskotiin ja hän on tuleva urokseni. 

Chanel ja Uma

Ovat saaneet myös perheenlisäystä, kolme poikaa ja kolme tyttöä. Väreinä todennäköisesti 6 ruskeaa bicoloria, ehkä peräti 4 pennuista bicolour tabby kuviolla, vielä vaikeata sanoa, koska pentujenväritys ei vielä ole kehittynyt. 

Chanel, Midnightdolls Cinnamon Girl Rag n 03 & Uma, Aijaicats Unique Uma Rag a 03 21

Chanelin pienokaiset pentupesässä
Chanelin pienokaiset pentupesässä
Tässä he ovat, Chanelin pennut kuvissa 18 päivää vanhoja, eli 2 vk ja 4 pv.Tässä Chanelin  pentujen kuvia 3 vk:n ja 3-5 päivän ikäisinä. Kuvat eivät nyt ole oikein hyvätasoisia, osa otettu illalla jolloin ei luonnonvaloa käytettävissä. Koetan kuvata pentuja tällä viikolla uudelleen paremmalla menestyksellä 

Tässä Chanelin pentusien kuvat 4 viikon vanhoina, Nyt alkaa jo vauhtia riittää, hiekkalaatikolla osataan jo käydä ja kiinteä ruokakin alkaa jo pikkuhiljaa maistua. Persoonat alkavat myös näkyä jo jkv luonteenpiirteissä. Emil on kuin isoisänsä, tulee viimeisenä ja ihmettelee, mitä muut ovat jo ehtineen, harkitseva, mutta ei laiska.  Essi ja Esteri ovat olemukseltaan rohkeita ja reippaita ja Essi erityisen itsepäinen. Eeli tutkii asioita, eikä kulje lauman mukana. Eetu on pennuista äänekkäin ja hyvin herkästi kertoo, mitä haluaa. Oikea surullisen hahmon ritari, ulkonäköä myöden.  Ellinoora Lilliputti on iloinen, reipas ja siellä missä muutkin, oikea  aurinkoinen. 

Heip, Olemme jo 5 viikon vanhoja, Meillä on kova kiire paikasta toiseen, harjoittelemme kiipeämistä, painimista ja olemme löytäneet jo paljen kaikenlaisia leluja ja osaamme myös metsästää leluhiiriä ja toisiamme.  Olemme huomanneet, että äitiliini Chanel on meistä toisinaan vähän huolissaan, kun keksimme piiloutua häneltä, eli piilosilla olokin jo onnistuu. Terveisin  Emil, Esteri, Eetu, Eeli, Ellinoora lilliputti ja Essi

Chanelin ja Uman pennut kuvagalleriassa 6 viikon ja 3 päivän vanhoja. Pentujen rekisteröinti on aloitettu ja rekisterinimet ovat: Emil on Md Sunshines Superman, Rag n 03, Ellinoora on Md Catch The Wind, Rag n 03 21,  Essi on Md To Try For The Sun, Rag a 03,  Eetu on Md Someone's Singing,  Rag n 03,  Eeli on Md Mandolin Man, Rag n 03 21 high white ja Esteri on Md Lullaby Of Spring Rag a  03 21 high white.


Kuvissa Chanelin pennut jo 8 viikkoa. Kovasti ovat kasvaneet siitten edellisen kuvauksen. Menoa ja meininkiä riittää. 

Chanelin pennut ovat jo 9 viikon ikäisiä. 3.4 he ovat saaneet ensimmäiset PureWax penturokotteet ja kaikki sujui oikein hyvin. Rekisterinimet ja numerot ovat jo kissaliiton yleisessä osiossa nähtävissä (omakissa, julkinen, Midnightdolls). 

Chanelin pennut kaikki ovat lähteneet uusiin omiin koteihin. Onnea ja menestystä heille uusissa kodeissa. Toivon, että näen näitä pentuja vielä näyttelytantereillakin, kun tämä korona rajoitus saadaan päätökseen.