Naaraat

Usva, Inka, Judith sekä Hilda(Hildan omistaa Dollyblues kissala)


Usva Rag a 03
Usva Rag a 03

Usva

Rag a 03 syntynyt 3.1.2021, GIC, Midnightdolls There Must Be An Angel, 

 äiti GIC Midnightdolls A Little Darling Rag g 03 & isä GIC Nagawika de I'Ulyssiade, Rag n 04.

Usva on toinen tulevista kissalani siitosnaaraista. Usva muutti sijoituskotiin Kuruun 10.4. 21 ja hänelle on suunnitteilla pentuja, jos kaikki käy, niinkuin on suunniteltu syksyllä, syystalvella 2022.

Usvan terveystiedot ja sukutaulu löytyvät Kissaliiton sivulta: Usvan veriryhmä on A  ja sydän ja munuaisultra neg/neg

https://kissat.kissaliitto.fi/perusnaytto_kissa?id=270006 (kopioi linkki)

Usva on pärjännyt näyttelyissä erinomaisesti. Usvan kuva: Ludmila Pankova

Usva valmistui championiksi 27.11.2021

Grand International Championiksi 16.4.2022

 Näyttelyura jatkuu vielä parin kolmen näyttelyn verran ja sitten Usva jää odottelemaan mahdollisia sulhasia. 

Inka Rag n 03
Inka Rag n 03

Inka

Rag n 03, s. 10.11.2021, Midnightdolls Keep The Faith

äiti  GIC Midnightdolls A Little Darling, JW & isä SC Valkokullan Magnum JW, DVM.

Inka valmistui JuniorWinneriksi  14.8.22 Tallinassa Felixin näyttelyssä.  Inka jatkaa vielä näyttelyuraa ja toiveena on, että hän olisi International Champion ennen ensimmäistä astutusta. 

Inka on toinen tulevista naaraistani. Tällä hetkellä vielä nuori . Inkan suhteen mietin pitkään hänen jäämistään kasvatukseen, mutta niin  siinä  sitten kävi, että kun aika kului vahvistui ajatus jättää Inka kuitenkin omaan kasvatukseen. Inka asustaa Hämeenkyrössä äitinsä Britan ja velipuolensa Dinon, sekä Jaden ja Milan seurassa.

Inkan terveystiedot löytyvät Kissaliiton sivulta omakissasta. Inka on niin nuori, ettei veriryhmää ole vielä varmistettu. Inkalta otetaan ennen ensimmäistä astutusta vielä  sydän ja munuaisultra sekä FeLv ja FIV näytteet.  


Judith

Rag n 03 21 (ruskeatabbynaamio bicolour)  FI*Midnightdolls C´est l´Amour

äiti: IC, FI*Midnightdolls Someone You Loved, JW Rag n 03 &  isä: FI*Collicatin Ice Age Rag a 03 21

Judith jäi pitkän pohdinnan jälkeen kasvatukseen ja yhteisomistukseen Gayaneh kissalan (Kirsi Kuoppamäki) kanssa. Judith asuu sijoituskodissa Laitikkalassa Salla Iivosen ja perheensä hyvässä hoivassa.  Ennen astutusta Judithin veriryhmä tarkistetaan ja hänestä otetaan sekä FeLv, että FIV  näytteet ja sydämen ja munuaisten UÄ tutkimus


Judithista on tullut jo iso tyttö. Hän oli ensimmäisessä kauneuskilpailuissa Tallinassa 19.11.22 ja pärjäsi erinomaisesti. Ollen ensimmäisessä näyttelyssään omassa ikäryhmässään tuomarin paras ja toisessa näyttelyssä hän oli Best In Show, eli oli paneelivoittaja omassa ryhmässään. 

Judith Rag n 03 21 kuvassa 8 vk
Judith Rag n 03 21 kuvassa 8 vk

Hilda

Omaan kasvatukseen jäävien neitosten lisäksi, meille muutti 4. elokuuta 2021 neitokainen Hilda, CH, Dollyblues Higher Power Rag d 03, Hildan omistaa Dollyblues kissala ja hän on sijoituskissani.

Hilda on urokseni Dinon, CH, Midnightdolls Sky Full of Stars, Rag e 04  tytär ja äitinsä on Dollyblues Li'l Miss Magic, Rag f 03.  Hildalle on suunnitteilla pentueita Dollyblues kissalaan ja pentuoptio myös Midnightdolls kissalaan.  Hilda on osallistunut myös jkv kissanäyttelyihin ja on saavuttanut 

Champion tittelin 26.3.2022

Hildan terveystiedot löytyvät myös omakissan julkisesta osuudesta. Hildan veriryhmä on A ja sydän ja munuaisultra ovat neg/neg.

Hilda sai ensimmäisen pentueensa 30.10.22 ja on nyt sitten nuori äiti.  Pennuista kuvia kissalani tapahtumia osiossa.


Hilda 10 kk Rag d 03
Hilda 10 kk Rag d 03