Naaraat

Usva, Inka, Judith sekä Hilda(Hildan omistaa Dollyblues kissala)


Usva Rag a 03
Usva Rag a 03

Usva

Rag a 03 syntynyt 3.1.2021, GIC, Midnightdolls There Must Be An Angel, 

 äiti GIC Midnightdolls A Little Darling Rag g 03 & isä GIC Nagawika de I'Ulyssiade, Rag n 04.

Usva on toinen tulevista kissalani siitosnaaraista. Usva muutti sijoituskotiin Kuruun 10.4. 21 ja hänelle on suunnitteilla pentuja, jos kaikki käy, niinkuin on suunniteltu syksyllä, syystalvella 2022.

Usvan terveystiedot ja sukutaulu löytyvät Kissaliiton sivulta: Usvan veriryhmä on A  ja sydän ja munuaisultra neg/neg

https://kissat.kissaliitto.fi/perusnaytto_kissa?id=270006 (kopioi linkki)

Usva on pärjännyt näyttelyissä erinomaisesti. Usvan kuva: Ludmila Pankova

Usva valmistui championiksi 27.11.2021

Grand International Championiksi 16.4.2022

 Pentueet:

Usvan ensimmäisestä pentueessa 14.5.22 syntyi vain yksi pentu, Lenore = FI*Midnightdolls The Sleeping Beauty, joka on jo aloitellut näyttelyuraa ja hienoja onnistumisiakin on tullut. 

Usva on käynyt treffeillä Porvoossa ja nyt odotellaan, olisiko pentue n:o 2 tuloillaan.  Mikäli on, pennut  syntyvät maaliskuun alkupäivinä 2024

Inka Rag n 03
Inka Rag n 03

Inka

Rag n 03, s. 10.11.2021, Midnightdolls Keep The Faith

äiti  GIC Midnightdolls A Little Darling, JW & isä SC Valkokullan Magnum JW, DVM.

Inka valmistui JuniorWinneriksi  14.8.22 Tallinassa Felixin näyttelyssä.  Inka jatkaa vielä näyttelyuraa ja toiveena on, että hän olisi International Champion ennen ensimmäistä astutusta. 

Inka on toinen naaraistani. Inkan suhteen mietin pitkään hänen jäämistään kasvatukseen, mutta niin  siinä  sitten kävi, että kun aika kului vahvistui ajatus jättää Inka kuitenkin omaan kasvatukseen. Inka asustaa Hämeenkyrössä äitinsä Britan ja velipuolensa Dinon, sekä Jaden ja Milan seurassa.

Inkan terveystiedot löytyvät Kissaliiton sivulta omakissasta. Inkan veriryhmä on A. Muut terveystiedot. Syd ja munuaisten UÄ tulos sekä FeLv ja FiV testien tulokset löytyvät Inkan terveystiedoista omakissasta. 

Inka sai ensimmäisen pentueensa marraskuun 18. päivä 2023. Pentueessa on 2 virkeää pentusta Miina ja Manu.

Judith

Rag n 03 21 (ruskeatabbynaamio bicolour)  FI*Midnightdolls C´est l´Amour

äiti: IC, FI*Midnightdolls Someone You Loved, JW Rag n 03 &  isä: FI*Collicatin Ice Age Rag a 03 21

Judith jäi pitkän pohdinnan jälkeen kasvatukseen ja yhteisomistukseen Gayaneh kissalan (Kirsi Kuoppamäki) kanssa. Judith asuu sijoituskodissa Laitikkalassa Salla Iivosen ja perheensä hyvässä hoivassa.  Ennen astutusta Judithin veriryhmä on A, tämä ja muut terveystiedot löytyvät Omakissasta terveystiedot osiosta. 


Judith Rag n 03 21 kuvassa 8 vk
Judith Rag n 03 21 kuvassa 8 vk

Hilda

Omaan kasvatukseen jäävien neitosten lisäksi, meille muutti 4. elokuuta 2021 neitokainen Hilda, IC, FI*Dollyblues Higher Power Rag d 03, Hildan omistaa Dollyblues kissala ja hän on sijoituskissani.

Hilda on urokseni Dinon, CH, Midnightdolls Sky Full of Stars, Rag e 04  tytär ja äitinsä on Dollyblues Li'l Miss Magic, Rag f 03.  Hildalle on suunnitteilla pentueita Dollyblues kissalaan ja pentuoptio myös Midnightdolls kissalaan.  Hilda on osallistunut myös jkv kissanäyttelyihin ja on saavuttanut 

International Champion tittelin 4.6.2022

Hildan terveystiedot löytyvät myös omakissan julkisesta osuudesta. Hildan veriryhmä on A ja sydän ja munuaisultra ovat neg/neg. Samoin FeLv ja FIV testit.

Hilda sai ensimmäisen pentueensa 30.10.22  ja toisen  pentueen  10.5.23. 


Hilda 10 kk Rag d 03
Hilda 10 kk Rag d 03