Näyttelysuunnitelmia

07.12.2020

Vilkkaan kanssa olen nyt kulkenut näyttelyissä jkv. Eka näyttely tänä vuonna oli Hämeenlinnassa Surokin näyttely, josta rouva keräsi kummaltakin päivältä CAGPIB sertit. 

Satakissan näyttelyssä  Raumalla 29.2 ja 1.3. rapsahti Vilkkaalle sertit kummaltakin  päivältä ja lauantaina hän oli tuomarin paras, mutta paneelissa ei sitten enää onni ollut myötäinen. URK:n näyttelystä saimme sertin ja Vilkas oli vuoden 2019 III paras siitosnaaras, josta kiitos  sekä Britan sijoituskodille Hämeenkyröön, että  Lumin omistajalle Lahteen. Kiitos, kun kumpikin koti olette ahkerasti näyttelyttäneet Vilkkaan pentuja. KIITOS.

Nyt korona epidemian hellitettyä, on seuraava tuleva näyttely Tallinnassa, jonne olen ilmoittanut Chanelin ja Midnightdolls kissalan tulevan uroksen Dinon. Dino pärjäsi näyttelyssään Tallinassa erinomaisesti ollen 22.8 EX 1 ja 23.8 EX1 ja Tuomarin paras. Paneelissa yksi ääni.  Chanel sai CACGIB sertit kumpanakin päivänä ja lauantaina oli Tuomarin paras ja paneelissa 1 ääni. 

Vilkas pärjäsi Ery-Syd:n näyttelyssä Vermossa oikein hyvin. Rapsahti GAPCIB serti, hän oli lisäksi Tuomarin paras ja Best In Show. Hienoa.

Dino ja Vilkas olivat KesKis:n näyttelyssä Laukaassa syyskuun lopulla. Seuraava näyttelyviikonloppu oli PiRok:n näyttely Ylöjärvellä marraskuun 1 päivänä ja seuraava Turussa 25.11. jossa molemmat kissat saivat sertinsä pärjäten erinomaisen hyvin kovassa seurassa.

Seuraavaksi oli tarkoitus osallistua vielä RuRok:n näyttelyyn Karkkilassa, mutta korona sotki nämä suunnitelmat ja nyt on näyttelyt tältä vuodelta taputeltu loppuun. 

Ensi vuosi 2021 on iso kysymysmerkki, jota hallitsee edelleen korona pandemia joka ei osoita laantumisen merkkejä.    

Vilkas Rag a 03 Mimosan tytär
Vilkas Rag a 03 Mimosan tytär
Dino, Britan poika Rag e 04
Dino, Britan poika Rag e 04