Näyttelysuunnitelmia

30.08.2020

Vilkkaan kanssa kuljen nyt näyttelyissä jkv. Eka näyttely tänä vuonna oli Hämeenlinnassa Surokin näyttely, josta rouva keräsi kummaltakin päivältä CAGPIB sertit. 

Satakissan näyttelyssä  Raumalla 29.2 ja 1.3. rapsahti Vilkkaalle sertit kummaltakin  päivältä ja lauantaina hän oli tuomarin paras, mutta paneelissa ei sitten enää onni ollut myötäinen. URK:n näyttelystä saimme sertin ja Vilkas oli vuoden 2019 III paras siitosnaaras, josta kiitos  sekä Britan sijoituskodille Hämeenkyröön, että  Lumin omistajalle Lahteen. Kiitos, kun kumpikin koti olette ahkerasti näyttelyttäneet Vilkkaan pentuja. KIITOS.

Nyt korona epidemian hellitettyä, on seuraava tuleva näyttely Tallinnassa, jonne olen ilmoittanut Chanelin ja Midnightdolls kissalan tulevan uroksen Dinon. Dino pärjäsi näyttelyssään Tallinassa erinomaisesti ollen 22.8 EX 1 ja 23.8 EX1 ja Tuomarin paras. Paneelissa yksi ääni.  Chanel sai CACGIB sertit kumpanakin päivänä ja lauantaina oli Tuomarin paras ja paneelissa 1 ääni. 

Vilkas pärjäsi Ery-Syd:n näyttelyssä Vermossa oikein hyvin. Rapsahti GAPCIB serti, hän oli lisäksi Tuomarin paras ja Best In Show. Hienoa.

Dino ja Vilkas on ilmoitettu KesKis:n näyttelyyn Laukaaseen syyskuun lopulla. Seuraava näyttelyviikonloppu on kenties PiRok:n näyttely Ylöjärvellä lokakuun lopulla.   

Vilkas Rag a 03 Mimosan tytär
Vilkas Rag a 03 Mimosan tytär
Dino, Britan poika Rag e 04
Dino, Britan poika Rag e 04