Midnightdolls kissalassa on pentuja

05.02.2020

Midnightdolls kissalaan on syntynyt kaksi pentuetta. 

Kotiimme Lempäälään on 30.1.20 Chanelille syntynyt 6 pentua 3 poikaa ja 3 tyttöä ja

Sijoituskotiin Hämeenkyröön on 29.1.20 Britalle syntynyt 3 pentua, 2 tyttöä ja 1 poika 

Midnightdolls pennut ovat ennen luovutusta rokotetut x 2, sirutetut ja madotetut.  He ovat eläinlääkärin pentutarkastuksen läpikäyneet, joista todistus uuden omistajan mukaan. Lisäksi pennuilla on luovutettaessa Kissaliiton rekisterikirja ja info, sekä Midnightdolls pennun hoito ohjeet ja alkuun ns selviytymisreppu, jossa mukana pennulle tuttua ruokaa, pentupeti, leluja yms. Pennut ovat ennen luovutusta kastroitu ja steriloitu. Pennut myydään lemmikkikastraatti hinnalla, joka on 950€ (hintaan sisältyy kastraatio/sterilisaatio). Pennun varausmaksu on 350€ . 

Mahdollinen myynti toiselle kasvattajalle kasvatustarkoituksessa. Pennun hinta määritellään tällöin erikseen. Kuitenkin yleisesti voimassa  hinnoittelun mukaan.


Brita, Midnightdolls A Little Darling Rag g 03  ja  Mooses Dollyblues Waitin 'On A Sunny Day Rag e. 

Pennut syntyivät 29.1.2020 Britan sijoituskodissa Hämeenkyrössä. Pentupesässä tuhisee 2 sinistä mitted kuvioista tyttöä  ja 1 mitted kuvioinen creme poika.

samoin

Chanel, Midnightdolls Cinnamon Girl Rag n 03 ja Uma, Aijaicats Unique Uma Rag a 03 21.

 Pennut syntyivät 30.1.2020 kotonamme Lempäälässä.  Kuusi pentua 3 tyttöä ja 3 poikaa. Pentujen väreissä näyttäisi olevan 4 ruskeaa bicoloria, mahdollisesti 2  pennuista  tabbykuvio ja 2 sinistä bicolour pentua, joista toisella tabbykuvio.   


Chanelin tiineys varmistunut. 5-6 vauvaa olisi tilauksessa.

Isä: Aijaicats Unique Uma Rag a 03 21 

emo: Midnightdolls Cinnamon Girl Rag n 03