Midnightdolls kissalaan on tulossa pentuja

25.12.2019

Midnightdolls kissalaan on tulossa pentuja. pennut syntyvät tammi-helmikuun vaihteessa, jos kaikki sujuu hyvin. Näillä näkymin pennut ovat luovutusikäisiä suunnilleen toukokuun puolivälissä. 

Midnightdolls pennut ovat ennen luovutusta rokotetut x 2, sirutetut ja madotetut.  He ovat eläinlääkärin pentutarkastuksen läpikäyneet, joista todistus uuden omistajan mukaan. Lisäksi pennuilla on luovutettaessa Kissaliiton rekisterikirja ja info, sekä Midnightdolls pennun hoito ohjeet ja alkuun ns selviytymisreppu, jossa mukana pennulle tuttua ruokaa, pentupeti, leluja yms. Pennut ovat ennen luovutusta kastroitu ja steriloitu. Pennut myydään lemmikkikastraatti hinnalla, joka on 950€ (hintaan sisältyy kastraatio/sterilisaatio). Pennun varausmaksu on 350€ . 

Mahdollisesti myynti toiselle kasvattajalle kasvatustarkoituksessa. Pennun hinta määritellään sitten erikseen, noudattaen kuitenkin Suomessa yleisesti käytössä olevaa hinnoittelua. 

Tulevat yhdistelmät

Brita, Midnightdolls A Little Darling Rag g 03  ja  Mooses Dollyblues Waitin 'On A Sunny Day Rag e, ovat saamassa pentuja tammi-helmikuun taitteessa (pennut syntyvät Britan sijoituskodissa Hämeenkyrössä).  Pentujen värit tulevat olemaan sinisiä tai cremejä ja tyttöjen sinikilppareita tai cremejä. Kaikki pennut mitted kuviolla.

samoin

Chanel, Midnightdolls Cinnamon Girl Rag n 03 ja Uma, Aijaicats Unique Uma Rag a 03 21, ovat saamassa pentuja  tammi-helmikuun taitteessa. Pentujen värit tulevat olemaan todennäköisesti kaikki ruskeita bicoloreita, ehkä mahdollisesti joku pennuista voi olla väriltään suklaa bicolour, koska Uma kantaa suklaata.    


Chanelin tiineys varmistunut. 5-6 vauvaa olisi tilauksessa.

Isä: Aijaicats Unique Uma Rag a 03 21 

emo: Midnightdolls Cinnamon Girl Rag n 03