Toteutuneet ja suunnitteilla olevat pentuset

29.07.2022

Naaraani Usva,  Midnightdolls There Must Be An Angel on tarkoitus astuttaa seuraavasta kiimasta. En vielä kerro sulhasesta mitään, vasta, kun tilanne on "päällä". Usvalle odotetaan kiimoja. 

Usva, GIC, Midnightdolls There Must Be An Angel
Usva, GIC, Midnightdolls There Must Be An Angel


Fridan ja Cassun pennut ovat syntyneet 29.6.22. Pennut ovat nyt reilu 4 viikon ikäisiä. Tämä pentue jäi Fridan viimeiseksi ja Frida on steriloitu 26.10.22 pentujen lähdettyä uusiin rakastaviin koteihin. Pentueesta Judith jäi kasvatukseen yhdessä Gayaneh kissalan kanssa ja Jack lähti näyttelykastraattina  Mira Riepposen hellään hoivaan ja kahteen näyttelyyn on tämä suloinen pikkuherra jo ilmoitettu. Judith on myös lähdössä ensimmäiselle näyttelymatkalle Tallinaan. 

Britan ja Pyryn pennut ovat jo lähteneet omiin koteihin. Inka jäi tästä pentueesta omaan kasvatukseen ja häntä tullaan käyttämään myös näyttelyissä mahdollisuuksien mukaan. Kumpikin sekä äiti, että isä elävät tällä hetkellä rakastettuina perheenjäseninä kastraatteina

Chanelin pennut ovat jo maailmalla ja näistä pennuista jopa 4  on käynyt näyttelyissä, joka on ollut kasvattajalle upea asia. Paju, Midnightdolls Little Queenie on heistä pärjäillyt parhaiten, mutta hyvin ovat pärjänneet myös Hugo Midnightdolls She Still Loves You, Toivo Midnightdolls Jamaica Moon  ja Hans Midnightdolls  Eyes Of Man. 

Eetu                                                 Chanel   


Chanelin tiineys varmistunut. 5-6 vauvaa olisi tilauksessa.

Isä: Aijaicats Unique Uma Rag a 03 21 

emo: Midnightdolls Cinnamon Girl Rag n 03